torstai 10. heinäkuuta 2014

JÄMSÄN KÄRÄJÄOIKEUS HAASTEHAKEMUS

"Reino Virtanen         Jämsänkoski    21.6.1999

JÄMSÄN  KÄRÄJÄOIKEUS


ASIA: HAASTEHAKEMUS

Vaadin rangaistusta vanh, konst. Kaija Päivi Kyllikki Lehtiselle 130856-.... herjauksesta vastoin parempaa tietoansa, sekä virkavelvollisuuden rikkomisesta.

PERUSTE:

Lehtinen antoi 3.7.1997 perättömän lausunnon minusta, jossa hän mainitsi, " Reino Virtanen on tuomittu perättömästä lausumasta oikeudessa, joka seikka on omiaan vaarantamaan hänen luotettavuuttaan kuulustelutodistajana."

Lehtisen antaman lausunnon paikkansapitävänä piti muun muassa sisäasianinministeriön virkamiehet ja eivät katsoneet aiheelliseksi niitä tarkistaa.
Katson näin ollen Lehtisen tahallaan kunniatani loukata ja uskottavuuttani horjuttaa ylempien virkamiesten silmissä.

Lehtinen on joka tapauksessa syyllistynyt RL 27 luvun 2 §:ssä tarkoitettuun tekoon.

VAHINGONKORVAUSVAATIMUS

Vaadin Kaija Lehtisen ja Suomen valtion velvoittamista yhteisvastuullisesti korvaamaan minulle henkisistä kärsimyksistä 50.000 markkaa korkolain mukaisen korkoineen rikoksen tekopäivästä lukien.
Lisäksi oikeudenkäyntti kulut tulen Lehtiseltä vaatimaan.

Reino Virtanen".


Täytyi itse haastaa Lehtinen oikeuteen, kun syyttäjä Olli Santanen "vesitti" syyttäjä Antti Simolan syytteen.

Lainaan tähän KRP:n rikosylikomisario Seppo Pietikäisen sanonnat minulle 1983 - 1984 vuosilta:
"On itse hankittava oikeus tässä maassa, muuten sitä ei saa". Pietikäinen muisti minua kannustaa lukemattomia kertoja rikoksen uhria, kun tiesi sen että olen  todellisuudessa joutunut erittäin törkeän petosjutun uhriksi.
Pietikäinen itse ja joutui tämän yhteiskunnan "täysin kelvottomien" virkamiesten tekojen kohteeksi ja tämä tiesi Pietikäiselle "potkut" kesken esitutkinnan toukokuussa -83. Pietikäinen esitutkimuksissaan ilmeisesti astui liian isojen herrojen varpaille. KRP:n apulaispäällikkö Matti Tenhunen oli tullut kelvottomien virkamiesten avuksi antamalla potkut Pietikäiselle, ettei Pietikäisen puolueeton esitutkinta pistäisi syytteisiin kevottomia virkamiehiä.
Tenhunen pisti tilalle tietämänsä mukaisen poliisin tutkimaan juttua -83 kesäkuun alussa komisario Raimo Peltovuoren.
Huomautan se että Pietikäisen suorittamat esitutkintapöytäkirjat toukokuulta -83 ovat kadoksissa tai sitten KRP:n johtajat ovat ne hävittäneet. Pietikäinen nimenomaan ensimmäisenä 10.5.83 kuulusteli kirurgi Niilo Hakolan ja tämän jälkeen muitakin hoitohenkilökuntaa Jämsässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti