keskiviikko 17. syyskuuta 2014

KANTELU EDUSKUNNAN APULAISOIKEUSASIAMIEHELLE 7.3.2005

Uudistettu kanteluni käsitti yhä poliisiviranomaisia.

Kanteluni lopussa totesin mm.
"Uhrina tiedän ne henkilöt, jotka ovat tahallaan oikeudessa tehneet väärät valat, jotka ovat helposti tutkittavissa, koska todistajien kertomukset on nauhoilta pureuttuina.
Tässä ei ole päässyt tapahtumaan sitä mitä Sodankylässä tekivät, että nauhat tuhottiin ja niitä ei oltu purettu paperille kuin on tässä pihti-jutussa tehty.

Rikoksena väärät valat eivät ole vielä vanhentuneita. Epäilen poliisien haluttomuuden olla tutkimatta vääriä valoja ja todista kanssa, koska törkeät KRP:n tutkimukset paljastuisi ja tästäkö sitten nousisi ennen kuulumaton uutinen, mitä ovat KRP:n tutkijat tehneet.

Tulen vaatimaan puolueetonta esitutkintaa poliiseilta, sekä syyllisten saattaminen oikeudelliseen vastuuseen teoistan puolueettoman tuomioistuimen tuomittavaksi.

Lopuksi, jotka henkilöt olen nimennyt vääriin valoihin, ovat myös syyllisiä niihin. Jos sanoisin, epäilen, niin tällöin en olisi enää varma vääristä valoista.

Poliisien ja tuomioistuinten taholta on minun ihmisoikeuttani törkeästi loukattu rikosuhrina hyväosaisten hyödyksi.

Jos olen tyehnyt perättömiä rikosilmoituksia vääristä valoista, niin tällöin klunnioittavasti pyydän, että minua vastaan on syyte nostettava perättömistä rikosilmoituksista, jotka käsittävät vääriä valoja.

Kunnioittavasti
Reino Virtanen".


Ilmeisesti lukijani ihmettelette kelvottomien virkamiesten yhteistä suojelua erittäin törkeän väärennös- ja virkarikosjutussa. Kysymyksessä on mitä ilmeisemmin KRP:n uskottavuudesta kyse ja myös tuomioistuintenkin kohdalla. On ennen kuulumatonta se, että KRP on yhtenä ollut mukana  asiakirjojeni väärentämisessä ym.

Eihän pienen ihmisen sallita paljastaa törkeätä rikosta ja näin ollen syylliset saivat avukseen KRP 1983 kesällä ja KRP on tämänkin jälkeen tehnyt kaikkensa sen eteen etten tule saamaan oikeutta selvässä väärennös- ja virkarikosjutussa.

Yhä huomautan sen, jos kysymyksessä on ollut neljän henkilön murhat, niin juttu ei ole missään nimessä vanhentunut. Tämän johdosta yhä jatkan näitä kirjeitteen paljastamista tässä netissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti