sunnuntai 7. syyskuuta 2014

KIRJE PÄIVI RÄSÄSELLE 3.10.2004

"Kansanedustaja
Päivi Räsänen
Eduskunta

Kunnioittavasti käännyn puoleenne asiassani, joka on Suomen ehkä törkein ja suurin väärennös- ja virkarikosjuttu. Jouduin inhimmillisen vahingon uhriksi KSKS Jyväskyässä 3.5.1979.
Palleatyräleikkauksen yhteydessä vatsaontelooni kirurgilta jäi crile-niminen suonenpuristin. Seitsemän kertaa valitin kovista tuskista ja pistämisestä lääkäreille seitsemän kuukauden aikana.
Lopulta ottivat minusta rtg-kuvat 3.12.1979. Kuvauksessa paljastui totuuden, että tuskien aiheuttaja oli vatsaontelossani oleva 18 sm. pituinen suonenpuristin.

Puristin poistettiin Jämsän sairaalassa 12.12.1979. Liitteenä lähetän sairaskertomuksestani otetun jäljennöksen. Alkuperäisen sairaskertomuksen olen nähnyt 26.1.1983 ja toisen kerran 1.11.1984. Jämsän sairaalan arkistossa. Pihdin nimi oli peitetty valkoisella korjauslakalla kuudessa eri kohdassa ja päälle kirjoitettu toisen merkkinen pihti. Yhdessä kohdassa oli pihdin nimen päälle liimattu valkoinen lappu ja tähän kirjoitettu peangit.

Liitteessä kohta 1. alkujaan kirjoitettu krailit. Kohta 2. oli liimattu krailin sanan päälle valkoinen lappu. Tämän lapun päälle kirjoitettu peangit.

Suurennuksessa näkyy peangit sanan alla lapun alla reunaa pisteinä. Kyseinen lausunto saneltu rtg-kuvaus päivänä 3.12.1979.

Kyseistä väärennöstä ei ole tutkinut KRP vieläkään. KRP:lla on tässä jutussani paljon salattavaa. KRP vaihtoi tutkijaa keväällä 1983 kesken tutkinnan ym.

Poistoleikkauksessa oli anestesialääkärinä Juhani Väyrynen, siis tunnetusti vakaumuksellinen lääkäri. Oikeudessa aina todistanut, että pihti on vaihdettu ja poistettu pihti oli pahoin syöpynyt, sekä rtg-kuvan todistanut väärennetyksi.
Siis kaikki todisteet ovat lääkärit väärentäneet ja pihdin vaihtoivat kirkkaisiin 14.12.1979.

Suomessa ei enää ole puolueettomia poliiseita ja samoin tuomioistuimista tullut likaisen koneiston pelinappuloita. Me rikostenuhrit tiedämme mitä puhumme.

Kysynkin, että mihin toimenpiteisiin ryhdytte, kun olette ottaneet vastaan puheenjohtajan tehtävät puolueessanne ? Annatteko tämän mielivallan jatkua Suomessa ?

Kunnioittavasti
Reino Virtanen".


Odotan vastausta Räsäseltä, mutta epäilen sitä vahvasti, ettei käy vastaamaan. Sillä uskon varjolla tehdään rikoksia sekä suojellaan tekijöitäkin. Muistan tallaisen tapahtuneen 1955 vuonna ja tästä tekijä jäi kiinni ja hänellä ei ollut muuta pakotietä kuin viiltää ranteensa auki. Hänellä ei ollut kanttia enää näyttää kasvojaan kansalaisille kuin päättää päivänsä näin ikävällä tavalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti