torstai 25. syyskuuta 2014

LÄNSI-SUOMEN LÄÄNINHALLITUKSEN ILMOITUS

L-S   L. Poliisiosasto ilmoitti 22.6.2005 asian käsittelyst.

"Länsi-Suomen lääninhallituksen poliisiosasto on 21.6.2005 vastaanottanut tekemänne kantelun. Kanteluasian esittelijänä toimii ylitarkastaja Hannele Oksanen. Päätöksen esittelystä tekee lääninpoliisiylitarkastaja Janne Paavola. Ilmoitamme, että kantelunne käsittely tulee kestämään, ottaen huomioon hankittavat selvitykset ja lausunnot sekä työtilanteemme, arvioimme mukaan kuusi kuukautta. Mikäli käsittely kestää kauemmin, niin ilmoitamme siitä Teille.

Kanteluasioiden käsittelyaikaa koskeviin kysymyksiin vastaa osastosihteeri Heli Saarinen puh. 02051 72113

Osastosihteeri  Heli Saarinen".


L-S L. Poliisiosaston kirje 22.6.2005 Tampereen kihlakunnan poliisilaitokselle.

"Viite  Reino Virtasen sisäasiainministeriölle osoittama kantelukirjoitus 26.9.2004

Asia    Selvitys- ja lausuntopyyntö

Kirjoituksen johdosta pyydän poliisilaitosta hankkimaan asian ratkaisemiseksi tarvittavan selvityksen rikoskomisario Juha Siljamäeltä sekä antamaan asiasta oman lausuntonsa 15.8.2005 mennessä.

Samalla pyydän toimittamaan kopiot/tulosteet asiaan vaikuttavista asiakirjoista. Koska asiakirjat tullaan lähettämään kantelijalle vastineelle, tulee poliisilaitoksen merkitä ne siten, että niistä käy ilmi, miltä osin ne ovat kantelijalle julkisia. Salassa pidettävät ja ei-julkiset kohdat on merkittävä selvästi (esim. laitetaan sulkuihin tai yliviivataan) siten, että ne on kuitenkin luettavissa poliisiosastolla asian käsiteltäessä.

Alkuperäiset asiakirjat tulee samalla palauttaa.

Osastosihteeri Heli Saarinen".

Pallottelu sen kun jatkuu. Kirjelmät ovat mitä ilmeisemmin silmän lumetta rikosuhria kohtaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti