torstai 18. syyskuuta 2014

SINIKKA MÖNKÄREN VASTAUS 16.3.2005

"HYVÄ REINO VIRTANEN

Kiitos kirjeestänne, joka koskee kohteluanne Keski-Suomen keskussairaalassa. Valtioneuvoston työnjaossa sairaaloiden toimintaa liittyvät kysymykset kuuluvat peruspalveluministeri Liisa Hyssälän toimialaan ja siirrän asianne hänen vastattavakseen.

Helsingissä 16.3.2005

Ystävällisin terveisin

Sinikka Mönkäre
sosiaali- ja terveysministeri".


On harvinaista, että ministeri siirtänyt kirjeeni  sille jolle asia kuuluu. Kirjeilläni olen halunnut kartoistaa virkamiesten todelliset vastuun ottamiset erittäin törkeässä väärennös- ja virkarikosten osallisuudesta.
Samalla saan kokoon ns. mustanlistan virkamiehistä, jotka ovat suojelemassa rikosjuttua.

Suomessa työskentelevät viranomaiset katsokoon ensin peiliin, että olenko minä virkamiehenä virassani toiminut lain edellyttämällä tavalla rehellisesti sn. pihtiä käsittävässä rikosjutussa.

Mitä tulee terroriuhkailuihin ja suunitelmiin, niin käsitykseni on se, että "kelvottomat" virkavastuussa olevat virkamiehet ovat kaiken itse aiheuttaneet teoillansa.
Olen yhä sitä mieltä asiasta, että suomi ei ole suojassa terroreilta, joista aikoinaan jo 1986 olen kertonut poliisiylitarkastaja Pertti Virolaiselle. Muistaakseni hänelle kirjoitin kirjeen, miten tapasin eri puolilla olevia mieshenkilöitä. Muistaakseni tuolloin ei ollut puheen aiheena ensinkään terrorit.

Mutta nyt se näkyy ja kuuluu olevan jopa suomessa huolen aiheena. En ole yllättynyt ensinkään siitä, jos jonain päivänä uutisissa saamme kuulla iskusta.

Sanotaan, mitä ihminen kylvää sitä hän myös niittää. Tämä on totuus tänäkin päivänä ympäri maailmaa eri kansalaisten keskuudessa. Siis LAKIA olisi noudatettava SUOMESSA  puolueettomasti ja ennen muuta avoimesti, että kansan pitää saada totuus aina myös rikosjutuista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti