perjantai 19. syyskuuta 2014

POLIISIYLITARKASTAJA JOUNI VÄLKIN ASIAN SIIRTO 17.6.2005.

"Sisäasiainministeriö poliisiosasto poliisitoimintayksikkö

Länsi-Suomen lääninhallitus poliisiosasto Turku

Reino Virtasen kantelu 26.9.2004

ASIAN SIIRTO

Poliisin hallinnosta annetun lain 5 §:n mukaan poliisin lääninjohtona on lääninhallituksen poliisiosasto, jonka tehtävänä on mm. suunitella, kehittää ja johtaa poliisitointa läänissä. Tehtävänsä toteuttamiseksi poliisin lääninjohdon on poliisin hallinnosta annetun asetuksen 2 §:n mukaan mm. suoritettava toiminnan ohjausta ja valvontaa.

Edellä mainitun johdosta poliisin ylijohto lähettää oheisista asiakirjoista ilmenevän kantelun Länsi-Suomen läänin poliisin lääninjohdon käsiteltäväksi. Reino Virtanen arvostelee Tampereen kihlakunnan poliisilaitoksen tutkinnanjohtajan päätöstä olla toimittamatta esitutkinta Virtasen ilmoittamassa asiassa.

Ohessa lähetetään samaan asiaan liittyvänä myös Virtasen sisäasiainministeri Kari Rajamäelle osoittama 22.10.2004 kirje liitteineen. Ministeri Rajamäki on siirtänyt kirjeen ministeriön poliisiosaston käsiteltäväksi.

Poliisiylitarkastaja Jouni Välkki

LIITTEET
Reino Virtasen kirjeet 26.9.2004 ja 22.10.2004

Tiedoksi ministeri Rajamäki
Reino Virtanen".


Näin esimerkillisesti toimivat virkamiehet virkavastuulla. Lopuksi kukaan heitä ei näy valvovan, että noudattavatko annettuja lakeja ja asetuksia.Heillä yhteisenä harmina on ollut vain PIHTI-VIRTASEN tekemät rikosilmoitukset kanteluineen ym. Lisäksi yhä muistutan, että mikä on esteenä poliiseilla se kun eivät käy tutkimaan neljän henkilön hämäriä kuoleman tapauksia, jotka hyvinkin voivat liittyä pihti-juttuun ja sen selvittämiseksi.?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti