perjantai 5. syyskuuta 2014

PALLOTTELU JATKUU LÄNSI-SUOMEN LÄÄNINHALLITUKSESSA

L-S L. poliisioaston poliisiylitarkastaja Pertti Sihvosen puoleen käännyin kirjeelläni 7.6.2004.

Muistutin häntä, että sovimme: "Tuolloin hyvässä yhteisymmärryksessä sovimme, että Tampereen poliisilaitos suorittaisi kuulustelut, koska Tampere on lähempänä Jämsää kuin Turku".

"Asiakirjat toimititte lääninylikomisario Tarmo Lamminahon välityksellä Tampereelle. Tampereen poliisilaitoksen rikoskomisario Juha Silkjamäki teki oman päätöksen 27.5.2004. Päätös, Ei rikosta".

27.7.2004  Lääninylikomisario Tarmo Lamminaho lähetti kirjeen jossa toteaa:

"Länsi-Suomen läänin poliisin lääninjohto ilmoittaa, että 7.6.2004 päivätyn kirjoituksenne johdosta ei ole aihetta ryhtyä enempiin toimenpiteisiin ja että kirjeenne on saatettu tiedoksi Tampereen kihlakunnan poliisilaitoksen rikoskomisario Juha Siljamäelle mahdollisia toimenpiteitä varten.

Tiedoksi Tampereen kihlakunnan poliisilaitos Rikoskomisario Juha Siljamäki".


Lukijani huomaatte Lamminahon kirjelmästä, että lääninhallituksen poliisijohto onkin ollut vankkana tukijana ja että törkeätä väärennös- ja virkarikosjuttua ei tutkita ensinkään. Kirjelmät olivat tehty aikaa varten. ei tutkimusta varten ensinkään. Näin vahvistui se että Länsi-Suomen läänin poliisin lääninjohto on ollut koko ajan "juonittelemassa" siitä miten ei tarvitse suorituttaa ersitutkintaa tekimistäni rikosilmoituksistani.

Kirjelmät olivatkin suuniteltu etukäteen ja epäilen, että ovat jo ensin puhelimitse sopineet kirjelmien sisällöstä ja tämän jälkeen toimittaneet kirjelmät.

Huomautan, että liitteenä heillä oli nähtävissä potilasasiakirjasta otettu valojäljennös, jossa näkyy väärennökset. Kuinkka 3.12.1979 asiakirjaan on alkujaan kirjoitettu krailit-niminen pihti ja tämä tökerösti peitetty ja muutettu peanit- nimiseksi kahdessa kohdassa.

Samoin 12.12.1979 LAPARATOMIA. Siis leikkauskertomuksessa on crile. niminen pihti peitetty ja päälle kirjoitettu pean-niminen pihti.

Kirjassani  ISÄN PUUMERKKI sivulla 71 on jäljennös kyseisestä väärennös sivusta. Tämä on totuus poliisien suojeluksesta varjella törkeätä rikosjuttua, jossa joukolla suojelevat lääkäreitä, että heidän avustajia väärissä valoissakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti