tiistai 16. syyskuuta 2014

KANTELU EDUSKUNNAN OIKEUSASIAMIEHELLE 14.2.2005

Kanteluni käsitti poliisiviranomaisten menettelyistä erittäin törkeän väärennös- ja virkarikosten tutkimuksista.

En käy tässä kanteluani kirjoittamaan, kun olen samansisältöisen kirjoittanut sen kymmenet kerrat.Useat kerrat olen tähän palstaani kertonut tositapahtumat, joten tämä olisi vain ajan haaskaamista, kun kanteluni on kaiken lisäksi yli neljäsivuinen.

Suomi on kaukana oikeusvaltiosta ja en ihmettele vaikka mitä tulisi tapahtumaan suomen virkavastuullisille viranomaisille, kun yhä vain jatkavat törkeätä puolueellista toimintaansa.

Kaikin voimin pitävät kiinni virastaa. Viimeksi tämän näytti sisäministeri Päivi Räsänen.

KD:lla tietojeni mukaan piti olla ylimääräinen puoluekokous, jossa piti valita uusi puheenjohtaja.
Olivat sopineet päivän ja kuukaudenkin jolloin puoluekokous piti olla kellon tarkkuudella. Tämän tiedon kuulin KD osalliselta henkilöltä ja hänkin olisi ollut tuolloin yhtenä päättämässä uutta puheenjohtajaa.

Räsänen näytti kansalle sen kuka hän on todellisuudessa. Hän valitsi omalla äänellään jatkopaikan puolueessa vaaleihin asti. Tämähän on selvää, että kyllä Räsänenkin osaa laskea ministerin palkan, josta pitää kiinni kynsin hampain.

Tämä lisää KD jäsenien eroa puolueesta, kun tekoja ei näytä ilmestyvän lupailuista huolimatta. Luin Keskisuomalaisesta uutisen, jossa entinen KD puheenjohta Kallis on siirtynyt kokoomuksen ehdokkaaksi ensi kevään eduskuntavaalien ehdokkaaksi. Toivotan hänelle hyvää menestystä, kun viimein hänenkin näkemyksensä avautui "uppoavasta" laivasta.

Itse en ole koskaan antanut ääntä KD:lle, koska olen sivusta seurannut puolueen toimintaa alusta lähtien, kun sen perustivat. Puolueessa on monenlaista "vipeltäjää", kun ei tiedä ovatko he lintuja vai kaloja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti