keskiviikko 19. marraskuuta 2014

KANTELU SISÄMINISTERI PÄIVI RÄSÄSELLE 27.6.2011.

"Reino Virtanen                                                                              27.6.2011.
Jämsä



Sisäministeri Päivi Räsänen
00102 Eduskunta


ASIA: Kantelu valtion virkamiehistä

Kunnioittavasti pyydän teitä, sisäministeri Päivi Räsänen, puuttumaan törkeään väärennös- ja virkarikosvyyhteen, viittaan kirjoittamaani kirjaan ISÄN PUUMERKKI, josta selviää tarkemmin, miten eri virkamiehet ja viranomaiset ovat tapauksessani toimineet. Toivon, että teillä on aikaa tutustua teokseeni, joka on todenmukainen kertomus asiasta.

Te kirjoititte minulle kirjeen 23.11.2004, jossa toteatte:"Jokaisen on hoidettava oma tonttinsa".
Teillä on nyt ministerinä tärkeä tontti hoidettavana ja valta sekä velvollisuus puuttua rikosten peittelyyn.

Olen joutunut rikosten uhriksi maassa, jonka pitäisi olla Kristitty maa sekä oikeusvaltio.Suomi on kaikkea muuta kuin oikeusvaltio niin kuin kirjassani olen tuonut esiin. Katson, että Suomen kansalaisena en ole saanut oikeutta ensinkään. Päinvastoin olen joutunut itse maksamaan vastapuolen rikoksista.

Kirjoitin asiastani myös peruspalveluministeri Paula Risikolle vuonna 2007. Hän oli ensimmäinen ministeri, joka puuttui asiaani ja totesi;että väärennösrikokset ovat tutkimatta". Ministeri Risikko siirsi asian oikeusministeri Tuija Braxsille, mutta hän vastasi vain, että "oikeusministerinä en voi ottaa kantaa yksittäisiin tapauksiin". Ymmärrän kyllä tämän, mutta en ole vastuussa siitä, että asia on paisunut ja rikosjuttu levinnyt yksityistapauksesta laajaksi vyyhdiksi.

Aikoinaan asianajajani Jussi Keski-Keturi kirjoitti Jämsäläiselle rikoskomisario Ismo Yijälälle seuraavasti: " Vasta tutkinnalla on selvitettävissä mahdolliset rikokset ja tekijät. Juttu on laaja ja osin juridisesti ongelmallinen, mutta on selvitettävissä vain poliisin perusteellisessa tutkinnassa".

Odotan edelleen tämän perusteellisen tutkinnan suorittamista.

Olen saanut torjuvan vastauksen mm. seuraavilta tahoilta:

Apulaisoikeuskansleri Jukka Pasanen ja esittelijäneuvos Jukka Okko (Dnro 1109/1/96
Ap.Oikeusasiamies Ilkka Rautio ja vanh. oikeusasiamiehensihteeri Juha Haapamäki (Dnro 488/4/05)

Poliisijohtaja Kimmo Hakonen ja poliisiylitarkastaja Jouni Välkki (ad SM-2003-03500/ pr-1 ja ad SM-2007-1883/Tu-411)

Ap.oikeusasiamies Jukka Lindstedt ja vanh. oikeusasiamiehensihteri Juha Haapamäki (Dnro 3412/4/06)

Apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske ja tarkastaja Anneli Nikkola (Dnro 155/42/07)

Apulaisoikeuskanslerin sijainen Risto Hiekkataipale ja vanhempi oikeuskanslerinsihteeri Kaija Kääriäinen-Malkoc (Dnro 394/1/08)

Apulaisoikeuskansleri Mikko Puumalainen ja Osastopäällikkö/esittelijäneuvos Petri Martikainen
(Dnro OKV/1019/1/2009)

Osastopäällikkö/ esittelijäneuvos Petri Martikainen (Dnro OKV/1064/1/2009)

Osaastopäällikkö/esittelijäneuvos Petri Martikainen (Dnro OKV/1127/1/2009)

Tein kantelun 21.7.2010 valtakunnansyyttäjä Matti Nissiselle Jämsän poliisista. Pyynnöistä huolimatta en ole saanut vastausta.

Kaikki edellä mainitut tahot ovat nähneet jäljennökset väärennetyistä asiakirjoista, mutta eivät ole nähneet mitään syitä ryhtyä toimenpiteisiin. Epäilen heidän ryhtyneen suojelemaan syyllisiä minun vahingokseni. Voisin lääkäri Antti Arstilan tavoin esittää periaattelisen kysymyksen:" Elämmekö tasa-arvoisessa oikeusvaltiossa vai uudenlaisen härskiyden maassa, jossa vahvempi voittaa aina heikompansa"?

Tiedotusvälineiden perustteella minulle on muodostunut teistä kuva tunnustavana kristittynä, joka pyrkii toimissaan rahellisyyteen ja oikeudenmukaisuuteen ja joka iloitsee totuuden voittaessa.Sen tähden olen nyt kirjoittanut Teille, Teillä on valta ja vastuu siitä, että kansalainen saa oikeuden ja että virkamiehet noudattavat lakia ja kantavat vastuunsa omista toimistaan.

Ystävällisin terveisin

Reino Virtanen".


Eihän Virtaselle tarvitse vastata. Hänhän on tavallinen maan "moukka".???

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti