perjantai 21. marraskuuta 2014

VALTIONTALOUDEN TARKASTUSVIRASTO

"Reino Virtanen                                                            Jämsä 21.11.2011.
Jämsä


VALTIONTALOUDEN  TARKASTUSVIRASRO


AVOINASIAKIRJA:


Tässä lähetän Teille kirjani ISÄN PUUMERKKI. Kirjassani olen tuonut esiin vain totuuden. Lukijat tehkööt omat päätelmänsä Suomen oikeusvaltiosta ja terveydenhuollosta vastuusta olevista virkamiehistä.

Valelääkärit ovat "sivutuotetta" esimm. Lääkintöhallituksen teoista ja sosiaali- ja terveysministeriöitten menettelyistä. Olen virkamiesten menettelyä seurannut 30-vuoden aikana ja mitään muutosta ei ole kyseisenä aikana tapahtunut. Törkeitten rikosten suojelijoita kyllä löytyy "pilvinpimein".

Liitteeksi lähetän lääkintöhallituksen lähettämän kirjelmän 26.2.1985 liite 1.
Liite 2. on todisteena lääkintöhallituksen työstä, että miten väärennöksiä suojellaan. Leimanumeroitten päälle oli johtava lääkäri Tapio Tervo kirjoittanut nimensä 27.2.1985 ja päivännyt kirjoituksensa 19.6.84.
Liite 3. on asiakirja tehty minua hämätäkseni instrumenttien seurantalomaketta koskien. Alkuperäisen lomakkeen luin itse 7.5.1979 Keski-Suomen Keskussairaalassa. Kyseisessä lomakkeessa oli instrumentit laskettu ennen ja jälkeen leikkauksen. Ruudukot oli raksattu siten, että mitään instrumenttiä ollut hukassa.

Liite 3 takuumiehiksi ryhtyi Sosiaali- ja terveyshallitus 17.1.1992. Väärennöksestä jouduin pulittamaan 24 Suomen markkaa.

Liite 4. Tapio Tervo on yhä väärennettyä paperia minulle tarjonnut 28.10.86. Väärennöksen takuumiehiksi ryhtyneet kanslistit Marja Leikas ja Sirpa Vääränen.

Liite 5. On todiste sairaudestani, jonka aiheutti pahoin syöpynyt suonenpuristin. Pihti oli vatsaontelossani 223 vuorokautta. Pahoin syöpymisen kertoi minulle välittömästi pihdin poistanut kirurgi Niilo Hakola. Yhtäpitävästi syöpymisen on esitutkinnassa ja oikeudessa todistanut poistoleikkauksessa ollut anestesialääkäri Juhani Väyrynen. Samoin todistanut pihdin olevan nyt vaihdetun, eikä pihti ole enää se pihti jonka Hakola poisti minulta.

Liite 6. EMG-tutkimuksen jälkeen Seppo Nyyssönen lausunnossaan kertoo;"katsotaan saadaanko polyneuropatiaan minkäänlaista apua lääkehoidoin, fys. hoidoin".

Liite 7. Rikosylikomisario Seppo Pietikäinen aloitti rikostutkimukset välittömästi Kai Kortteen määräyksen saatuaan. Pietikäinen kuulusteli ensimmäisenä kirurgi Niilo Hakolan 10.5.1983.
Pietikäisen tutkinta eteni siten, että rikoksen tekijät olisivat joutuneet vastuuseen tekosistaan.

Lääkärit ynnä KRP:n a pulaispäällikkö Matti Tenhunen myötävaikutuksella hyllyttivät Pietikäsen keskentutkinnan 30.5.1983. Pietikäinen pistettiin kesälomalle kahdeksi viikoksi kesäkuussa.
Sanoisinko, että Pietikäinen "kosti" hyllyttämisen todistamalla tyhjän arkin ja lähetti tämän Tenhuselle Helsinkiin. Tenhunen joutui väärennöksensä kopioimaan arkin alapuolelle.
Pietikäisen "kosto" toteutui täydellisesti.

Liite 8. On todisteena lääkintöhallituksen toimista. Yrittivät minut hiljentää lausunnollaan lopullisesti, mutta tämäkään ei tehonnut Keski-Suomen lääninoikeuteen.

Liite 9. Eräs lehdentoimittaja kävi luonani ja sanoi, onkohan tähän juttuun sotkeutunut puolueita? Soitti minulle ja kertoi SDP:n olevan mukana. Tietokoneelle oli syöttänyt asioita ja tulos tullut esiin hänelle. Tämän jälkeen lähetin jokaiselle puolueelle samanlaisen kirjeen. Sain vastauksen vain SDP.

Tämä oli tulos työstäni.
 
Liite 10. Lopuksi totean, että rikosten tekijöille en merkitse yhtään mitään. Tämän toi esiin prof. Antti U. Arstila lehtikirjoituksessaan 28.7.1997.

Kunnioittavasti
Reino Virtanen".


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti