tiistai 11. marraskuuta 2014

OIKEUSKANSLERI JAAKKO JONKKA 10.9.2009.

"Reino Virtanen
Jämsä


Oikeuskansleri Jaakko Jonkka


Asia: Asiakirjojen palautus.


Esittelijäneuvos Petri Martikainen on lähettänyt minulle vastauksia rikosjutussa. Minua vähän ihmetyttää vastaukset, siinä mielessä, että oletteko Te itse ensinkään tietoinen Martikaisen
"selittelyistä"?

Itselläni on hyvä kokemus siitä, miten oikeuskanslerinvirastossakin pelataan hyväosaisten eduksi.
Tammikuussa 1983 tein kantelun Kai Kortteelle. Silloinen asianajajani oli yhteydessä esittelijään useita kertoja. Esitteli lupaili sen useat kerrat esitellä kanteluni Kortteelle, mutta tätä ei tapahtunut.

Lopulta otin yhteyden kansliapäällikkö Vijo Hakuliseen. Tuolloin paljastui se totuus, että Korte ja Hakulinen eivät tienneet mitään kantelustani. Kanteluni oli ollut yli kolme kuukautta esittelijän
"pöytälaatikossa" samoin kirjeeni salannut.

Viljon veli Veikko oli Jämsänkoskella -60 luvulla metsäpuolella hommissa, kuten minäkin. Kyllä Viljo minua kiitti moneen kertaan siitä, että kävin hänelle soittamaan.. Lopuksi yhä Viljo kiitti minua ja sanoi; "tästä välittömästi lähtee Arjolan puheille".

Niin kävi, että päätöksen teki Korte viikossa, kun sai tietää kanteluni. Vahvasti epäilen, että yhäkö oikeuskanslerinvirastossa pelataan samaa peliä kuin 1980 luvulla?

Epäilyni kohdistuu Martikaiseen ja Puumalaiseen, koska Teidän nimeä ei esiinny palautetuissa kirjelmissä.

Arkistoon on jäätävä liiteaineisto sen takia, jos sattuu tutkijat joskus ehkä lukermaan kanteluni, niin heillä on oltava nähtävissä todisteaineistokin, johon olen vedonnut.


Kaikella  Kunnioituksella
Reino Virtanen".

Suomen kansalaiset muistutan TEILLE, että älkää luottako enää Suomen virkamiehiin niissä tapauksissa joihin on mm. sotkeutunut KRP:n poliisit. Yhdessä hyväosaiset suojelevat toisiaan.
Tavallinen maanmatosella eri ole mitään ihmisarvoa heidän mielestä. Näin ollen ovat meitä yhä polkemassa maan poveen, että oltaisiin lopulta hiljaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti