perjantai 21. marraskuuta 2014

VALTIONTALOUDEN TARKASTUSVIRASTO 377/34/2011. 10.1.2012.

"Reino Virtanen
Jämsä

Kirjeenne 21.11.2011

KANTELU

Kirjeessänne olette kertonut seuranneenne virkamiesten menettelyä etenkin silloisessa Lääkintöhallituksessa ja sosiaali- ja terveysministeriössä viimeisten 30 vuoden aikana. Mielestänne virkamiehet ovat toimineet väärin Teidän asiassanne. Kertomanne asia on tapahtunut 1980-luvulla.

Valtiotalouden tarkastusvirastosta annetun lain (676/2000) 1 §:n 2 momentin mukaan tarkastusviraston tehtävänä on tarkastaa valtion taloudenhoidon laillisuutta ja tarkoituksenmukaisuutta sekä valtion talousarvion noudattamista.

Valtiotalouden tarkastusviraston kanteluohjeen mukaan tarkastusvirasto ei tutki yli viisi vuotta vanhaa asiaa, ellei asian tutkimiseen ole esitetty erityisiä syitä.

Kantelusta ja sen liitteistä ilmenee, että kertomastanne asiasta on kulunut yli viisi vuotta. lisäksi asiaa on käsitelty tuomioistuimessa. Kantelusta ei ilmene, miten asia liittyy valtiotaloudellinen näkökulma. Valtiotalouden tarkastusvirasto katsoo, ettette ole esittänyt erityisiä syitä kantelun tutkimiseksi.

Näin ollen Valtiotalouden tarkastusvirasto ilmoittaa tiedoksenne, ettei kantelunne anna aihetta tarkastusviraston enempiin toimenpiteisiin.

Ylijohtaja     Esa Tammelin

Ylitarkastaja  Mikko  Miettinen".


Lähettämiäni kanteluita ja tekemiäni rikosilmoituksia erittäin törkeästä väärennös- ja virkarikosjutusta ovat menneet ikäänkuin "kankkulankaivoon". Tämä ilmee virkamiesten antamissa päätöksissä jatkuvasti. Mieleeni tullut se, että pitäneekö minun mennä heidän puheille ja sormin osoittaa väärennökset sekä ketkä ovat kertoneet harkitusti valhetta esitutkinnassa ja oikeudessa todistajina harkitusti valehdelleet vahingokseni.
Samalla ovat myös tahallaan olleet suojelemassa KRP:n esitutkimuksia 1983 lähtien aina vuoteen 1995, jolloin annoin potkut kelvottomalle KRP:n tutkijalle

Samalla olen halunnut varoittaa kansalaisia, että poliiseihin ja tuomioistuimiin ei ole enää Suomessa luottamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti