lauantai 1. marraskuuta 2014

KIRJEITÄ LÄHETELLYT

Valtioneuvoston oikeuskansleri Jaakko Jonkalle lähetin kirjelmän 1.7.2008. ja kantelun 15.3.2008 poliisiviranomaisten menettelyistä. Sekä lisäksen lähetin Jonkalle 26.3.2008.

Sosiaali- ja terveysministeri Liisa Hyssälälle 15.3.2008.

Sosiaali- ja terveysvaliokunta Eduskunta  6.5.2008 Lisäksi presidentti Tarja Haloselle 25.8.2008.

SDP:n puheenjohtaja Jutta Urpilainen  eduskunta. Kirjelmässäni muistutin saamaastani vastausta ja lähetin jäljennöksen Urpilaiselle. Kirjeen oli minulle toimittanut lainsäädäntösihteeri K.T.Ahonen. Hän lähettämässä kirjeessä 5.4.1984 toteaa; "Myöskään ei voitane osoittaa todistemateriaalia virheelliseksi".

Kirjeeni lähetin muistutusmielessä, että väärennökset ovat tutkimatta ja ovat yhä edelleen tänäänkin 1.11.2014.

Kallista aikaani en käynyt käyttämään, koska samasta rikosasiasta oli kyse, joten  olen useatkin kerrat ne tuonut julkisuuteen. Ennakolta oli arvattavissa, että heillä ei ollut halua puuttua erittäin ikävään ja törkeään väärennös- ja virkarikosten selvittämiseen ei edes Tarja Halosellakaan.

Kelvottomien ja saamattomien virkamiesten  tekimiset ja kylvökset ovat tuottaneet satoa näinä vuosina. Tänään tapasin erään miehen ja totesi kylmästi minulle; "KRP:n poliiseihin en luota yhtään ja näyttää siltä, että holtittomuus sen kuin jatkuu poliisien piirissä.

Onhan tämä päivän selvä jo ennakolta odotettavissa juttu mihin poliisit vajoavat, kun ministeriksi nimitettiin Päivi Räsänen. En voi muuta todeta, että suutari pysyköön lestissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti