torstai 6. marraskuuta 2014

KIRJEENI PRESIDENTTI TARJA HALOSELLE 6.10.2008.

"Reino Virtanen
Jämsä


Presidentti Tarja Halonen
Mariankatu 2
00170 Helsinki


Kunnioittavasti käännyin Teidän puoleenne 25.8.2008 kirjeelläni ja seitsemällä liitteellä, joten mitään ei pitänyt jäädä epäselväksi siitä, että minkälaisen törkeän väärennös- ja virkarikosjutun uhriksi olen joutunut tässä ns. pihti-jutussa.---

jatkoa. Myös tämän maan asianajajiin ei voi enää luottaa. Kyllä osaavat pelitaidon, miten rikosten uhrilla rahastetaan. Viisi asianajajaani osasi ottaa palkkiot, mutta oikeutta eivät ajaneet minulle, vaan hyväosaisten puolta ajoivat. Viimeinen asianajajani oli poikkeus, hän oli nimittäin jo kuudes asianajaja.

LIITE 5. Todistaa sen, etä kuudes asianajajani Jussi Keski-Keturi teki minun oikeuden saamiseksi kaikkensa, mutta kelvottomille poliiseille ja tuomioistuinten puolueellisille päätöksille ei mahtanut mitään, joten hän menetti uskottavuuden täydellisesti tuomioistuimiinkin.

Kysynkin, kuka on vielä sinisilmäinen ja luottaa poliiseihin ynnä valtion viranomaisiin, sekä tuomioistuimiin?

Kunnioittavasti  jään odottamaan Teidän kantaanne arvoisa presidentti Tarja Halonen, että ryhdyttekö toimenpiteisiin, siten että lopulta saisin korvaukset menetetystä terveydestä ynä menetetyistä ansiotuloistakin.

Kunnioittavasti

Reino Virtanen".


Jokainen lukija tehköön päätelmänsä siitä, että onko Suomi oikeusvaltio ja onko presidenteillä halua auttaa rikostenuhreja saamaan oikeuden?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti