tiistai 11. marraskuuta 2014

KIRJE JAAKKO JONKALLE 26.8.2009.

"Reino Virtanen
Jämsä


Oikeuskansleri  Jaakko Jonkka


ASIA: Asiakirjojen palautus.

Tein Teille kantelun 3.8.2009 Jämsän poliisista. En ole saanut Teiltä päätöstä vieläkään, että mihin toimenpiteisiin Te ylimpänä lain valvojana ryhdytte ?

Kyseessä on erittäin törkeä väärennös- ja virkarikosjuttu, joten en tule hyväksymään vastauksia joita olen saanut jo kaksi kappaletta. Epäilenkin, että vastauksilla yritetään yhä salata törkeätä rikosjuttua.

Kirjeelläni 11.8.2009 jääväsin Mikko Puumalaisen ja Petri Martikaisen, koska Teidän nimi puuttui.
Rikosjuttua ei voida haudata vastauksiin. Lukuisia rikokilmoituksia olen tehnyt poliiseille vääristä valoista, mutta väärät valat ovat yhä tutkimatta.

Kunnioittavasti pyydän syytteen nostamista minusta, jos olen tehnyt perättömiä rikosilmoituksia poliiseille. Olenhan maininnut henkilöt nimeltä, jotka ovat syyllistyneet vääriin valoihin tuomioistuimissa.

Kunnioittavasti YHÄ pyydän TEIDÄN omaa päätöstä kantelustani. Vastauksia en tule hyväksymään, koska epäilen, että niillä suojellaan rikoksia.

Kunnioittavasti
Reino Virtanen".



Sain yhä vastauksen 8.9.2009 edelliseen kirjelmääni.

"VASTAUS
OIKEUSKANSLERINVIRASTO 31.08.2009    Dnro OKV/1127/1/2009

Reino Virtanen
Jämsä


Pyydätte oikeuskanslerille 26.8.2009 osoittamassanne kirjoituksessa edelleen oikeuskansleria ratkaisemaan itse oikeuskanslerille 3.8.2009 osoittamanne dnro OKV/1019/1/2009, jota koskevan asian apulaisoikeuskansleri on ratkaissut Teille 5.8.2009 antamallaan vastauksella.
Kirjoituksenne liitteenä olette jälleen palauttanut mainitun apulaisoikeuskanslerilta saamanne vastauksen ja Teille sen mukana palautetut kantelukirjoituksenne liitteet sekä Teille edelliseen vastaavaan pyyntöönne 14.8.2009 annetun vastauksen dnro OKV/1064/1/2009.

Esittelin asianne apulaisoikeuskanslerille. Hän ilmoitti, ettei kirjoituksestanne käy ilmi mitään sellaista, jonka vuoksi asiaanne olisi syytä käsitellä uudestaan. Teille on jo 14.8.2009 ilmoitettu, että valtioneuvoston oikeuskanslerista annetun lain 11 §:n 1 momentin mukaan apulaisoikeuskansleri ratkaisee käsiteltävikseen  kuuluvat asiat samalla valalla kuin oikeuskansleri.

Apulaisoikeuskansleri ilmoitti lisäksi, että asianne käsittely oikeuskanslerinvirastossa päättyy tähän. Mahdolliset asiaa koskevat kirjoituksenne arkistoidaan niihin vastaamatta.

Oikeuskanslerinvirastoon kirjoituksenne liitteenä palauttamanne asiakirjat palautetaan ohessa.

Ostopäällikkö
Esittelijäneuvos  Petri Martikainen".


Kysynkin, onko laki erilainen valtion virkamiehillä kuin esim. tavallisilla pulliaisilla ? ??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti