lauantai 15. marraskuuta 2014

PÄIVI RASESEN VASTAUS 23.11.2004

Sain pitkän odotuksen jälkeen vastauksen, jota en enää osannut odottaa. Räsänen kirjoitti:
"Reino Virtanen
Jämsä


Hyvä Reino Virtanen,

Kiitos kirjeistänne. Olen pahoillani kokemastanne. Valitettavasti minulla ei henkilökohtaisesti eikä puolueemme puheenjohtajana ole mahdollisuutta vaikuttaa tuomioistuimen päätöksiin, sillä maassamme tuomiovalta ja lainsäädäntövalta ovat erilaiset ja toisistaan riippumattomat. Mahdollisuuteni rajoittuvat siis lähinnä lainsäädännön epäkohtien korjaamiseen, mistä tapauksessanne ei ole hyötyä. Kysymys ei ole uskalluksesta, lojaaliudesta kollegoita kohtaan eikä välinpitämättömyydestä, vaan yhteiskuntamme perustavasta vallanjaosta. Jokaisen on hoidettava oma tonttinsa. Mikäli virkamiestasolla on kohdallanne toimittu väärin, on mahdollista tehdä kantelu oikeusasiamiehelle. Toivon, että asianne ratkeaisi teille myönteisellä tavalla.

Esitän pahoitteluni vielä siitä, että ette saanut vastaustani toivomassanne ajassa. Puheenjohtajakauden alku on ollut vaaleineen hyvin kiireistä, ja on tavallista, että vastaukset tällaisissa tilanteissa viivästyvät.

Toivon teille parantumista ja hyvää alkavaa adventiaikaa!

Päivi Räsänen

kansanedustaja".



Odotin Kristillisdemokraattiselta eduskuntaryhmältä toimenpiteitä törkeässä väärennös- ja virkarikosjutussa.Mutta, mutta petyin Räsäsen kirjeestä. Yhä olen miettinyt mitä Räsänen todellisuudessa tarkoitti."JOKAISEN ON  HOIDETTAVA  OMA TONTTINSA".?

Hoidettava oma tonttinsa? Minä olen yrittänyt ymmärrykseni mukaan parhaani ja voimieni mukaan hoitaa tätä ihanaa tonttia siten, että se tuottaa hyvää satoa joka vuosi. Sadosta saa nauttia aina seuraavaan satoon asti.
Maan "moukka" ei aina käsitä näitä politiikkojen kapulakieltä, että millä mitäkin tarkoittavat.
Sen voin avoimesti tunnustaa lukijoilleni, että koskaan en ole antanut vaaleissa ääntäni kristillisille kansanedustaehdokkaille.

Onko lukijoillani antaa minulle "moukalle" vastaus, mitä Räsänen tarkoitti? "JOKAISEN ON  HOIDETTAVA  OMA  TONTTINSA"?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti