tiistai 11. marraskuuta 2014

KIRJE OIKEUSKANSLERI JAAKKO JONKALLE 11.8.2009

"Reino Virtanen
Jämsä


Oikeuskansleri  Jaakko Jonkka


ASIA: Asiakirjojen palautus.

Tein TEILLE kantelun 3.8.2009 Jämsän poliisista.En saanut Teiltä päätöstä, että mihin toimenpiteisiin Te ylimpänä lain valvojana ryhdytte?

En pyytänyt vastausta apulaisoikeuskansleri Mikko Puumalaiselta. Enkä ole pyytänyt esittelijäneuvos Petri Martikaiseltakaan. Katson heidän olevan nyt jäävejä tekemään päätöksiä.

En hyväksy "leikittelyä" tässä törkeässä väärennös- ja virkarikosjutussa, jonka uhriksi olen joutunut.

Tiedän tarkkaan ne henkilöt, jotka ovat harkitusti kertoneet täysin perätöntä esitutkinnassa ja jatkaneet tätä tuomioistuimissakin. Sanon, että nimeämäni henkilöt ovat syyllisiä, joten en voi sanoa, epäilen. Epäilen sana kertoo minulle, että en olisikaan varma todistajan kertomuksista.

Sanon, että ovat syyllistyneet täydelliseen valehteluun vahingokseni. Tämä pitää täydellisesti paikkanssa.

Kunnioittavasti yhä pyydän Teidän omaa päätöstä kanteluuni. Päätöksessä pitää olla Teidän allekirjoitus kuin aikanaan menetteli oikeuskansleri Kai Korte.


Kunnioittavasti
Reino Virtanen ".



Vastauksen sain 25.8.2009.

"OIKEUSKANSLERINVIRASTO 14.08.2009    Dnro OKV/1064/1/2009

Reino Virtanen
Jämsä


Pyydätte oikeuskanslerille 11.8.2009 osoittamassanne kirjoituksessa oikeuskansleria ratkaisemaan itse oikeuskanslerille 3.8.2009 osoittamanne kantelun (OKV/1019/1/2009), jota koskevan asian apulaisoikeuskansleri on ratkaissut Teille 5.8.2009 antamallaan vastauksella. Kirjoituksenne liitteenä olette palauttanut apulaisoikeuskanslerilta saamanne vastauksen ja Teille sen mukana palautetut kantelukirjoituksenne liitteet.

Valtioneuvoston oikeuskanslerista annetun lain 10§:n 2 momentin mukaan oikeuskanslerin tehtäviä hoitaa oikeuskanslerin ohella apulaisoikeuskansleri.  Lain 11 §:n 1 momentin mukaan apulaisoikeuskansleri ratkaisee käsiteltävikseen kuuluvat asiat samalla valalla kuin oikeuskansleri.

Esittelin asianne apulaisoikeuskanslerille. Hän ilmoitti, ettei kirjoituksestanne käy ilmi mitään sellaista, jonka vuoksi asiaanne olisi syytä käsitellä uudestaan.

Oikeuskanslerinvirastoon kirjoituksenne liitteenä palauttamanne asiakirjat palautetaan ohessa.

Osastopäällikkö
Esittelijäneuvos  Petri Martikainen".

Yhä vahvemmin epäilen. EPÄILEN myös oikeuskanslerinviraston olevan kaiken takana ja suojelemassa törkeätä väärennös- ja virkarikosjuttua. Kyllä osaavat mitätöidä tekemäni selvää selvemmät rikosilmoitukset.
Kysynkin onko mitään syytä enää pitää yllä  oikeuskanslerinvirastoa yhteiskunnan veromarkoilla, joka on suojelemassa törkeätä rikosjuttua????

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti